Задържаха четирима дилъри на наркотици в Пловдив

0
Две успешни полицейски операции на служители на областната дирекция на МВР
Две успешни полицейски операции на служители на областната дирекция на МВР

Две успешни полицейски операции на служители на областната дирекция на МВР

Двама мъже, занимавали се с незаконната дейност, били задържани при акция на разследващи от отдел „Криминална полиция“ с участие на колегите им от сектор „Специални тактически действия“. Над 170 грама амфетамин и електронна везна са открити в дома на единия, а повече от 26 грама от същия наркотик и известно количество марихуана били конфискувани от жилището на другия.

Междувременно като заподозрени за разпространение на синтетичен канабиноид в Шесто РУ били арестувани мъж и жена от квартал „Столипиново“. При процесуално-следствените действия полицаите иззели от адресите им над 280 дози от високорисковото вещество с тегло около 170 грама.

По случаите са образувани бързо и три досъдебни производства под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив. С постановления на наблюдаващите прокурори четиримата са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и приведени в ареста за срок до 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари