Задържаха 14-годишен за жестоко убийство край Слънчев бряг

1
Жертвата е 49-годишен македонски гражданин, а убиецът е задържан за 24 часа
Жертвата е 49-годишен македонски гражданин, а убиецът е задържан за 24 часа Снимка: Dunavmost / Архив

Жертвата е 49-годишен македонски гражданин, а убиецът е задържан за 24 часа

14-годишно момче е задържано за жестоко убийство край Слънчев бряг. Жертвата е гражданин на Северна Македония, убит с удари с окастрен кол.

Вчера в полицията е получен сигнал, че в гориста местност край курорта е открито мъжко тяло с видими наранявания в областта на главата, предаде БНТ.

Бургаските криминалисти и служителите на Районно управлениеНесебър са установили, че тялото е на 49-годишен македонски гражданин, влязъл в България на 24-ти януари през ГКПП – Гюешево.

След проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия, сред които разпити, изземване на видеозаписи от охранителни камери в широк периметър, е констатирано, че извършител на убийството е 14-годишен младеж от Несебър.

Той е задържан със заповед за срок до 24 часа.

Момчето е осъществило деянието, чрез нанасяне на удари с окастрен кол. Причините за извършеното убийство са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Калоян
    Първо макето е ръгало циглето с неговия кол... и после нещо за парите не са се разбрали
  • 5
    2
    И аз искам...
    И аз ще помогна. Ще платя възнаграждението на екзекутора. Пък мога и сам...
  • 15
    1
    А-ха...
    А защо не споменавате, че 14-годишния изрод-убиец е ЦИГАНИН? И че от такъв психопат човек няма да стане и е по-добре да се ликвидира веднага? Като данъкоплатец съм готов да платя куршума за разстрела му, но не и да го издържам в затвора, ако изобщо влезе там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари