Забравена електрическа скара вдигна на крак русенските огнеборци

1
През почивните дни екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала - 4 в събота и 2 в неделния ден
През почивните дни екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала - 4 в събота и 2 в неделния ден

През почивните дни екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала - 4 в събота и 2 в неделния ден

По характерни произшествия: сигнал за излизащ дим от трафопост е вдигнал на крак екип от Втора РСПБЗН в събота за времето от 15:33 до 16:03 часа. При отиване на адреса, на улица "Иван Ведър" в Русе, е станало ясно, че горят проводници, вероятно вследствие на техническа неизправност. Извършено е гасене с прахов пожарогасител.

Вчера вечерта, между 17:47 и 18:08 часа, екип на беленската противопожарна служба е посетил адрес в град Бяла по сигнал за пожар в апартамент. На място се оказва, че произшествието е ликвидирано от собственика и се касае за забравена тенджера върху газов котлон.

Снощи, за времето от 20:25 до 20:50 часа, екип на Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за запалване, възникнало в тераса на жилище на булевард "Гоце Делчев" в Русе. На местопроизшествието се установява, че запалването е било потушено от собственика и е било, заради забравена включена електрическа скара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари