Забраниха на мюсюлманките във Великобритания да използват "Фейсбук"

1
Фейсбук отваря вратите на греха
Фейсбук отваря вратите на греха

Във Великобритания всички мюсюлманки трябва да изтрият профилите си във "Фейсбук", да не носят панталони и да не напускат домовете си без позволението на съпрузите си, става ясно от "Асоциацията на британските мюсюлмани", предаде Telegraph, цитирани от Novini.bg

Жените, изповядващи исляма, не трябва да носят панталони, дори и пред мъжете си, защото "показват детайли от телата им" и според Мюсюлманския съвет на Великобритания те не трябва да пътуват на повече от 77 километра без мъжки придружител.

Централният джамия в английския град Блекбърн се изказа относно опасностите на социалната мрежа - "Фейсбук отваря вратите на греха.

Мюсюлманските момичета и жени стават плячка на злото". Друга джамия публикува "Съвети за съпруга и съпругата", според което жената "трябва да търси позволението на мъжа, когато напуска къщата" и описва работата като модел като "неморален акт".

Доктор Шейк Хауджат Рамзи, виден консултант в Ислямското посолство, отхвърля тези препоръки и ги определя като "обидни за времето, в което живеем".

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари