Забраниха на Джъстин Бийбър да купува спортните коли на Ferrari

0
Джъстин Бийбър стана поредната знаменитост в „черния списък“ на компанията
Джъстин Бийбър стана поредната знаменитост в „черния списък“ на компанията

Джъстин Бийбър стана поредната знаменитост в „черния списък“ на компанията

Не е тайна, че Ferrari има определен „етичен кодекс“, който налага редица ограничения към собствениците на автомобили на марката. Той включва дори публикации в социалните мрежи, а на нарушителите, независимо от техния статут и финансово състояние, се забранява да купуват коли със скачащия жребец на емблемата.

Поредното попълнение към този черен списък е канадският певец Джъстин Бийбър. Любимецът на милиони тинейджърки е известен с любовта си към екстравагантния тунинг, а през 2016 г. той стана собственик на Frerari 458 Italia, чиято доработка повери на калифорнийското тунинг студио West Coast Customs. Колата получи специален пакет от детайли по каросерията Liberty Walk, към който бяха добавени 20-цолови джанти Forgiato Dieci-ECL. Купето беше облепено с фолио Forgiato Blue, а в салона беше инсталирана скъпа аудио система, пише Automedia.bg.

Година по-късно Бийбър продаде спортната си кола на търг, организиран Barrett-Jackson за 434 500 долара, след като преди това тя изчезна от паркинга на хотел Montagne в Бевърли Хилс. Певецът нае детективска агенция, която за 3 седмици откри автомобила. В медиите се вдигна доста шум – като за кражбата, така и за последвалата продажба, а това явно не се е харесало на Ferrari.

Сега се оказва, че канадският изпълнител е включен в списъка с хора, на които е забранена покупката на автомобили на Ferrari. В него попадат още редица знаменитост, сред които са рапърите 50 Cent и Tyga, актьорът Николас Кейдж, боксьорът Флойд Мейуедър и моделът Ким Кардашиян. Всички те в различни моменти да ядосали Ferrari с непристойното си отношение към автомобилите на марката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари