Забиха кирка в колата на украинка в Бургас

2
Семейството на потърпевшата не можа да си обясни какво е провокирало агресията
Семейството на потърпевшата не можа да си обясни какво е провокирало агресията

Автомобилът на украинка, намерила убежище в Бургас, осъмна със забита кирка в предния капак

Извършителят все още е неизвестен. Полицията го издирва, предаде БНТ

Автомобилът е собственост на 33-годишна украинка, която е настанена заедно с 8-годишното си дете в общинско жилище в Бургас.

В социалния център има настанени 15 украински семейства. Колата е била паркирана пред входа на сградата от близо два месеца. Семейството на потърпевшата не можа да си обясни какво е провокирало агресията.

Ние спяхме, когато това се е случило. Сутринта излязохме и видяхме кирката, забита на капака на колата. Това беше много лоша гледка, страшна гледка. Не знаем каква е причината. Ние не сме влизали в конфликти с никого, откакто сме тук. Необяснимо е. Дъщеря ми е много стресирана. Всички сме шокирани", каза Петро, баща на потърпевшата.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Има защо!
    https://www.facebook.com/groups/burevestnikbg/posts/5119623241455291/
  • 1
    7
    алеко
    средностатистическия българин кара барака втора ръка на 100 години и завижда яко на всеки с по-хубава и нова. всички са му криви , и грам не му идва на ум да потърси вината за състоянието си в себе си. накрая вземе забие кирка в някоя хубава кола и му олекне на дребната завистлива злобна душа....
  • -10
    6
    хмм
    Тая кола не е за 100 бона, а е за 60 хил. някъде. Ти ако не можеш да извадиш веднъж за 5 г. 60 хил. за нова кола, значи си провал на нашето време, което дава условия на кадърните хора да правят колкото могат пари, стига да имат качества. Или си от некадърните, или си трол някакъв невиждан, или пишеш от рассия, където до сега само в някои градове са виждали какво е клозетна чиния, та тая колица ти се струва внушителна.
  • -12
    5
    да
    Докато гласуват за реZидента и Нинова и чакат да им се дава, има да пестят за наем "бълграрските" про руZки олигофрени. Ще спрат да пестят, като се научат на работа.
  • -3
    4
    хехе до 1
    Тя бяга от война и ще се оправи все някак, а ти от себе си не можеш да избягаш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари