Забележка за Ицо Хазарта заради неприличен жест в парламента

1
Това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано, заяви депутатът
Това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано, заяви депутатът Видео: NOVA

Това се случи след искане от страна на ГЕРБ

Наложиха наказаниезабележка” на народния представител Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, заради неприличен жест в пленарната зала. Това се случи, след като от парламентарната трибуна Десислава Атанасова каза, че депутат от „Продължаваме Промяната" е показал „изключително неприличен жест към народните представители. „Това е заснето, г-н председател. Ще ви предоставя снимков материал”, каза тя, предава NOVA.

По-късно Мирослав Иванов, който е на председателското място, заяви, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че действително Петров е извършил „деяние, което подлежи на наказание".

Поведението, което вие претендирате, че е извършено, очевидно се потвърждава от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказаниезабележка”, а не „порицание”, както бе поискано от г-жа Атанасова. Така че г-н Петров, налагам Ви наказаниезабележка”, каза Иванов.

Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени. Сравнително рядко взимам думата тук, защото смятам, че времето на българския парламент е ценно. Що се отнася до хората, към които съм показал този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано”, каза след наложеното наказание Ицо Хазарта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Българин
    Браво, Ице! Герберастките гнусни крадци заслужават нещо много повече да си получат! Тиквата и ОПГ ГРОБ повече НИКОГА няма да помиришат власт! ХАХАХАХА А деса дуловската простакеса да вземе да си мие п(епер)утката, че НСО не могат да я возят от смрад!
  • 1
    1
    Трифон К.
    Парламентът е проекция на народната воля... В МОМЕНТА, В ТОЗИ СЪСТАВ , КОПАЯТ ДЪНОТО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари