Безумните транспортни схеми са хит това лято в Русе

17
Новата организация на движението след затварянето на част от булевард "Христо Ботев" нагрява страстите на шофьорите
Новата организация на движението след затварянето на част от булевард "Христо Ботев" нагрява страстите на шофьорите Снимка: Николета Иванова

Новата организация на движението след затварянето на част от булевард "Христо Ботев" нагрява страстите на шофьорите

Възмутена русенка с коментар в социалната мрежа относно новата организация на движението след частичното затваряне на булевард  "Христо Ботев":

Драги г-н кмете,

Mоже ли да обясните как можахте да позволите подобно безумие, като това да затворите възлов булевард и да отклоните движението по друг възлов булевард, който така или иначе е проблемен, с вечните си задръствания причинени от товарните камиони? Как на никой не му хрумна по-добра идея?

Помислете, върху идеята да направите отвореното платно на бул. Христо Ботев двупосочно до моста с ЖП надлеза, а после да включите движението като прескочите разделителната ивица. Съвсем осъществимо нещо, всъщност.

Когато има Писта Русе може да се махат мантинели, да се изсипва асфалт, където е нужно, а става въпрос само за 2 дни. Сега говорим за 3 месеца, а единственото решение, което намериха всички умни глави в градската администрация е да натикат цялото движение от леки коли, бусове и градски транспорт за Чародейка и Дружбите между минимум няколко стотин ТИР-а дневно.

Моля обмислете всички възможности и не правете живота ни по- тегав, от колкото е! — чувствам се ядосана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Imeto
    Браво! Там са си завряли главите в задниците. Освен това, движението от Дружба, завивайки към пазара изчаква само в наю-крайната дясна лента. Освободете и от втората лента да може (законно) да завиват на дясно? Влизат в три лентово платно, има достатъчно място.
  • 8
    12
    Гост
    От възмущения в нета файда няма.
  • 11
    11
    реалист
    :Къде са : Община Русе-Дирекция „Екология и транспорт“ с функции: 1. участва в организацията и провеждането на инициативи, свързани с осъществяването на политиката на общината по организацията на движение и областта на транспорта; 2. разработва и съгласува предложения за оптимизиране на транспортната схема  за обществен транспорт в общината;3. възлага, разработва и съгласува проекти за организация на движението в общината;
  • 10
    10
    вилна зона
    Некадърник обшинар - некадърник викаджия..... И така до края на света!
  • 15
    9
    Санчо Панса
    На всичкото отгоре продължава и безумството да се мокрят улиците при 40градусови жеги. Нямам думи. Поне да гледат професор Рачев какво казва за горещият и влажен въздух как влияят пагубно на организма.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари