За надценената красота и истинската сила

0
Пищна спортна журналистка възмути Италия, пилот без крака вдъхновява с волята си
Пищна спортна журналистка възмути Италия, пилот без крака вдъхновява с волята си Видео: bTV

Тя е една от най-красивите спортни журналистки в света. 29-годишната италианка Дилета Леота владее сърцата на футболните фенове на Апенините. Изкусителната блондинка от години отразява Калчото и неизменно приковава погледите по стадионите на Ботуша с пищните си форми.

Преди да започне телевизионната й кариера Дилета участва в редица конкурси за красота, като през 2009 г. се пробва и на Мис Италия. В телевизията започва като синоптичка, а след това става спортна репортерка и водеща в "Скай Спорт Италия". Към днешна дата сексапилната блондинка е лице на стрийминг платформата DAZN, а миналата седмица бе една от десетте жени, които партнираха на водещия на "Сан Ремо" Амадеус. По време на музикалния фестивал Дилета смени няколко впечатляващи тоалета, но най-коментиран бе монологът й на сцената на театър "Аристон". Темата в "Сан Ремо" тази година беше борбата срещу насилието над жените. Дилета обаче беше избрала да говори за красотата си. Тази, която я е довела на сцената на "Аристон". Същата, която по думите й, човек получава като дар от природата, а не по заслуги. Темата предизвика много полемики и вълна от негативни коментари, информира bTV.

Думите на русокосата хубавица бяха приети с ирония заради факта, че брат й Мирко е един от известните пластични хирурзи в Италия, от услугите на когото се е възползвала самата Дилета. За това свидетелстват снимки от ранните й години. Оказа се, Леота не е била кралицата на випуска в училище, а мнозина в социалните мрежи я определиха за "изкуствена" и "пълна с операции".

Далече от бляскавата сцена на "Сан Ремо", едно смело момче продължава да се бори със съдбата и да преследва мечтите си, дори и… без крака. Автомобилният състезател Били Монгър има повече сила и желание за живот от всички скъпоплатени атлети по света. За много от тях 20-годишният британец е източник на вдъхновение и пример за силата на волята. Били губи краката си след жестока катастрофа през 2017 година, но не се отказва.

"Човек би се паникьосал, ако се събуди и няма крака. За мен не беше така. Единственото нещо, за което мислих, беше – дали ще мога да се състезавам отново? Ето това вече щеше да ме паникьоса!", разказва младежът с усмивка. Но да шофираш... без крака?! Да си състезател, без да можеш да натиснеш педала?! В началото не било съвсем ясно дали ще има право да се състезава от съображения за сигурност.

От Международната автомобилна федерация обаче променят правилата за Били. И днес 20-годишното момче, което едва не загуби живота си на пистата преди три години, стои сред множество медали, купи и признания. Били продължава да лети, дори и без крака. Така, както го прави върху скейтборда или сърф дъската си Скай Браун. Това лято 11-годишното момиченце ще се превърне в най-младата британка, участвала на летни олимпийски игри. В Токио тя ще е на 12 години. Скай кара скейтборд и сърф, а освен това е божествена в танците. Вижте още във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари