За мен полската история е затворена страница!

0
Елена Поптодорова гледа напред в бъдещето!
Елена Поптодорова гледа напред в бъдещето! Снимка: Нова телевизия

"Тепърва ще видим и ще коментираме действията на новото правителство. Малко се притеснявам, че тоталното фокусиране върху българското председателство оставя на заден план темите, които трябва да се поставят на дневен ред. Има и едно увеличаване на администрацията покрай нашето председателство. Аз не помня някое председателство да е определено като неуспешно и съм сигурна, че и ние ще се справим добре. Не трябва да се занимаваме толкова с логистиката - кой къде ще спи и къде ще пътува. Трябва да поставим темите, които са злободневни. Говоря за факта, че ЕС почти изпусна Балканите и проблемите, които има в региона."

Това каза в сутрешния блок на БТВ дипломатът Елена Поптодорова.

"ГЕРБ е най-голямата партия и има държавнически опит. Те трябва да оказват дисциплиниращ ефект върху своите коалиционни партньори. Същото говорих и за Доналд Тръмп преди неговия избор. Днес сутринта разбрах, че той е дал много секретна информация на Сергей Лавров относно "Ислямска държава". Тази новина се свързва с уволнението на Джеймс Коми. Аз имам прекрасни впечатления от него и сме работили много добре. Всичко тези действия станаха в рамките на един астрономически ден. Според мен това се дължи на една несериозна и простовата преценка. Нещо, което не трябва да прави един американски президент", разкри тя.

"Чувствам се добре в България. Няма нищо по-хубаво от това да си си вкъщи, каквото и да ти струва това. За мен полската история е приключена. Това е затворена страница, която е запечатана с червен восък. Вече работя в Атлантическия клуб. Обичам да гледам напред в бъдещето", каза още Поптодорова.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари