За куче ще гласувам, но трябва да си дам гласа

2
Не искаме да ни управляват, а да ни помагат
Не искаме да ни управляват, а да ни помагат Снимка: Bulgaria ON AIR

Не искаме да ни управляват, а да ни помагат

За куче ще гласувам, но трябва да си дам гласа, сподели жена от Каравелово.

Повече са опитите да се манипулира вотът, но и полицията е по-активна, до момента в МВР са постъпили над 1000 сигнала за купуване на гласове, а досъдебните производства са над 100. Това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев, който гласува в Пловдив.

Към този час избирателната активност в Пловдив е ниска. Денят започна с проблеми в четири секции и заради машините, там се премина към гласуване с хартиена бюлетина.

По думите на Иван Демерджиев до момента има 114 души, задържани за купуване на гласове. По негови изчисления това са с 50% повече от предходните избори.

Активността от страна на пострадалите от наводненията в Каравелово е по-слаба в сравнение с предходните парламентарни избори.

"За куче ще гласувам, но трябва да си дам гласа, защото така трябва. Да изберем хора, които не да ни управляват, а да ни помагат. Ние и сами можем да се управляваме", подчерта избирателка в едно от наводнените преди месеци села, предаде Bulgaria ON AIR.

"Дано всички политици да не се карат вече, да се съберат и да кажат: Хайде, стига толкова! Това искам", сподели друг избирател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари