За коя професия тренират тези красавици с лист хартия между краката?

0
Нечовешките изпитания, на които са подложени нежните грации, по нищо не приличат на обикновените тестове и изпити
Нечовешките изпитания, на които са подложени нежните грации, по нищо не приличат на обикновените тестове и изпити

Ако много момченца си мечтаят да са летци или космонавти, то на момиченцата много често им се иска да станат стюардеси. Но се оказва, че никак не е лесно да се осъществи тази мечта, дори тя да се върти в главата на призната красавица.

Това е така защото към претендентките за тази професия има множество изисквания. Това се вижда и на кастингите. В Китай, например, те приличат и на армейска тренировка, и на модно ревю, информира БЛИЦ.

Лист хартия между краката учи претендентките как правилно да стоят. Клечка в зъбите формира идеалната усмивка, а списанието върху главата е необходимо за правилната осанка. За придобиването на такава осанка помага и умението да удържиш 3 минути върху главата си бутилка с минерална вода.

Всяка поза, която заема стюардесата на борда трябва да бъде отработена най-прецизно. Има и уроци по сигурност, на които красавиците трябва да усвоите редица хватки от кунг-фу и таекуондо. Някои от заниманията приличат на тренировки на командоси. Особено внимание се отделя на парирането на терористи. Когато гледаш на тези нежни и грациозни ученички разбираш, че наистина красотата е страшна сила!

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари