За кого ще гласува Крисия?

2
Съветът на младата певица към политиците е да не забравят откъде идват
Съветът на младата певица към политиците е да не забравят откъде идват Снимка: NOVA

Младата певица ще упражни правото си вот за първи път

„Планетата все още е детска, но Крисия вече е на 18 години. Ще послушам интуицията си за кого да гласувам“, това заяви младата певица, която ще гласува за първи път, предава NOVA.

Нейният съвет към политиците е да не забравят откъде идват, защото нищо не е вечно.

Трябва да съхранят името си, за да оставят по пътя си правилните неща. Талантът си е талант, но дисциплината носи успех. Затова смятам, че трябва да има дисциплина. Тя води до успех. Управляващите трябва да имат отговорност и да спазват обещанията си. Компромисите са важно нещо, но за управлението на цял народ, политиците трябва да са твърди“, смята Крисия.

Тя сподели, че не иска да променя нищо от външния вид на страната ни, защото обича своя дом. Но се надява да вижда по-щастливи и усмихнати хора по улиците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    123
    и това красиво дете се превръща в ботоксов и хиалуронов урод.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари