Юристите от Русенския университет тържествено получиха дипломите си

2
На тържествена церемония в Канев център, към абсолвентите отправи приветствие ректорът на Русенския университет академик Христо Белоев
На тържествена церемония в Канев център, към абсолвентите отправи приветствие ректорът на Русенския университет академик Христо Белоев Видео: Кис 13

На тържествена церемония в Канев център, към абсолвентите отправи приветствие ректорът на Русенския университет академик Христо Белоев

Сред официалните гости на церемонията бяха представители от Общинска администрация, Прокуратурата и съдебните институции. Присъстваха и част от ректорското ръководство, деканския състав и преподаватели от Юридическия факултет, предаде КИС 13.

Приветствие към абсолвентите отправи ректорът на Русенския университет акад. Христо Белоев. Деканът на Юридическия факултет доц. Кремена Раянова също поздрави дипломантите, като им пожела да бъдат здрави и да следват мечтите си.

От името на абсолвентите, отличникът на випуска Вергиния Петкова се обърна с признателност към преподавателите.

Накрая, по традиция, шапките на абсолвентите полетяха във въздуха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Ебандуране
    Само турци
  • 5
    4
    Густав Адолф
    Бюлою ни мой вържи 3 смислени изречения без да са му предварително написани.
  • 8
    3
    Тържествено и тракторно
    РУ и юридическо образование - пълна пародия. Виждаме и като "емпиричен пример" кмета Меню, както той самият се определи преди време. Други "емпирични примери" са Наталчето грозноватата, Свиленчо Коня, Ивчо Баничката, Гошко регионалното цветенце на мама и на Мумията, Танчето на Мумията сладката женичка и други знайни и незнайни герои.
  • 14
    2
    русенец
    По Татово време юристи се подготвяха в СУ и в Симеоново, нямаше и 100 души на випуск имаше и право и ред. Сега във всяко село се "правят" юристи, сигурно поне 1000 на випуск и нито право, нито ред.
  • 13
    1
    .......
    куха работа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари