Юлиан Ангелов: И 20 министъра да арестуват, вода в Перник няма да има

1
Не е реално Нено Димов да бъде изкупителната жертва
Не е реално Нено Димов да бъде изкупителната жертва Видео: bTV

Нормално е, когато има подобни проблеми, които се случват, да има и повече емоции при подобни разговори. Както каза и господин Каракачанов, не е реално Нено Димов да бъде изкупителната жертва.

Това заяви пред bTV депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов по повод днешния "горещ" Коалиционен съвет между ГЕРБ и "Обединените патриоти", на който бе обсъдена кандидатурата на Емил Димитров-Ревизоро за овакантения от Нено Димов министерски пост в МОСВ.

"Ние от ВМРО няма да се съгласим никога с това. И няма как господин Нено Димов да носи отговорност за подобно нещо", допълни той и заяви, че ситуацията е била разиграна "за смъкване на напрежението".

"Малко в повече ни идва тази показност. Един човек, който нито е ограбил, нито откраднал, нито убил, да стане най-големият престъпник. Той ли е човекът, който е отговорен за кризата във водния сектор от 30 години насам? Къде са ВиК-тата, къде са общините, които не са кандидатствали за воден цикъл, примерно в Перник?

Има данни, че по време на ремонти на стената, някакви количества са били изпускани, за да върви ремонтът по-добре. Имаме данни, че 12 милиона кубика са източени. Т.е. за няколко години - един язовир изчезва.

Е, кой е виновен да няма вода в язовир "Студена"? Кой предлага на господин Нено Димов данните за количествата вода?

ВиК предлага, той се съгласява, защото не е имало наличие на информация, че ситуацията е застрашена. Така че има много други фактори по цялата система, за да стигнем най-накрая до него", заяви Ангелов.

Той поясни, че изборът на Ревизоро е бил с мотива - той е принципен човек и педантичен. "Той ще влезе в системата и ще се види кои институции и органи са били виновни. И 20 министъра да бъдат арестувани, вода в Перник няма да има", заяви Юлиан Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари