Юлиан Ангелов е кандидат за кмет на Костинброд

0
Русенецът е решил да се бори за кметското място в Костинброд
Русенецът е решил да се бори за кметското място в Костинброд Снимка: Юлиан Ангелов / Facebook

Русенецът е решил да се бори за кметското място в Костинброд

В навечерието на големия християнски празник – Кръстовден, официално беше представена кандидатурата на Юлиан Ангелов за кандидат за кмет на община Костинброд. Неговата кандидатура е резултат от номинацията му от граждани на общината и политически сили.

"Костинброд има нужда от ново начало, ново отношение към хората – човешко, с уважение към всеки. Необходимо е скъсване с досегашния модел на „местен феодализъм“, при който една фигура се разпорежда в цялата община и решава съдбите на хората. Всяка една община се развива и гради, но да не се подлъгваме, че това се случва благодарение на някой благодетел – това се случва с държавни и европейски средства, със средства от общинския бюджет, който е резултат от данъците и таксите на местните жители. Именно за това влизам в битката за кмет на община Костинброд – защото тя е динамично развиваща се и разрастваща се община и нейните жители не трябва да се делят по някакви принципи, а да се обединяват в името на развитието на населеното място", каза Ангелов.

Юлиан Ангелов живее със съпругата си и двете си дъщери в Драговищица, община Костинброд. Той е депутат в две Народни събрания, главен секретар на ВМРО.

Юлиан Ангелов е роден на 5 май 1975 година в град Русе. Завършва профил „Фехтовка“ в ЕСПУ „М-р Ат. Узунов“ в родния си град. Завършва и Стопанската академия „Д. Ценов“ в Свищов със специалност „Икономика на търговията“ и Русенския университет „Ангел Кънчев“ в Русе със специалност „Културно-историческо наследство“. Член на ВМРО-БНД от 1997 година.

Юлиан Ангелов беше областен организатор за области Русе, Разград и Силистра до 18 октомври 2009 и член на Организационния съвет във ВМРО-БНД. От 2007 година е член на НИК на ВМРО - Българско национално движение. На извънредния конгрес проведен на 16-17 октомври 2009 година е избран за организационен секретар на ВМРО-БНД.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари