Юксел Кадриев взриви мрежата с коледен хит

26
Популярният новинар изпя коледния хит „Let It Snow“
Популярният новинар изпя коледния хит „Let It Snow“ Видео: youtube

Популярният новинар изпя коледния хит „Let It Snow“

Водещият на централните новини на bTV Юксел Кадриев изненада приятно своите фенове. Той изпя коледния хит „Let It Snow“. Преди Юксел това са правили емблематични певци като Франк Синатра, Дийн Мартин, Майкъл Бубле, пише Secret.bg.

Кадриев свири на пиано и пее в коледна обстановка. Засега празничното парче се разпространява само в интернет. Юксел, който всяка вечер чете новините в най-голямата частна телевизия, показва завидни певчески умения. А негови близки твърдят, че това не е единствения му талант, защото Кадриев пише и стихотворения и най го бива в любовните рими.

Една от най-продаваните мелодии на всички времена, „Let It Snow!“ е записана за първи път от Vaughn Monroe с Norton Sisters през 1945 г. и оглавява музикалната класация на Billboard за пет седмици в началото на 1946 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    саКЙ
    Помислихме си, че влиза в затвора...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари