Явор Божанков: Така звучи Путин на български език

0
Явор Божанков коментира скандала, разразил се между „Възраждане“ и ПП-ДБ по-рано днес
Явор Божанков коментира скандала, разразил се между „Възраждане“ и ПП-ДБ по-рано днес Снимка: Facebook

Явор Божанков коментира скандала, разразил се между „Възраждане“ и ПП-ДБ по-рано днес

„Това не е власт на военен, окупирал държавната власт. Това не е глас на фашисти, говорещи в пленарната зала. Така звучи Путин на български език“ – това заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков по време на трибунка в Народното събрание.

На нея Божанков изчете декларацията си, която стана повод за скандала в пленарна зала, предаде bTV.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    До 7
    Затова ли вместо 3-4 дена както се надяваше твоя тактик и лидер,все още не е приключил с Украйна,и търпи загуби.Ако беше водил ВСВ, сигурно още щяхме да се бием поколения наред...
  • 6
    11
    Русенец
    Дебил е баща ти,изчадие комунистическо. Заминавай за Сибир, олигофрен такъв.
  • 6
    10
    До 8
    Знаеш ли,че едните бяха пратени против волята си и убежденията си,а другите отидоха доброволно,най вече водени от заплащането?
  • -1
    9
    До Реално
    Ами като си такъв фен на Путин, хващай пътя за натам Русия/ Украйна и докажи любовта си към Путин в редиците на Кадиров. И да не збравиш да се опазиш и отзад, щото урките ще са отпред, а брадатите чеченски любовници отзад.
  • 4
    8
    до 6
    Чувал съм. Я знаеш ли колко българи са загинали там? 1. Не коментирам как. Хайде кажи ми колко български дебили като теб загинаха само в Кербала. Не смятам в Камбоджа и другаде, теле амерканоидно загубено.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари