Явор Божанков: Има реален риск Борисов да се върне на власт

0
БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ДПС, “Възраждане” и ИТН
БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ДПС, “Възраждане” и ИТН

БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ДПС, “Възраждане” и ИТН

Това заяви народният представител от „БСП за България” в 47-то Народно събрание Явор Божанков в ефира на “Здравей, България” по NOVA.

“Ще работим с всеки друг, готов да довърши съдебната реформа и който застава срещу корупционния модел”, каза Божанков.

“Реален риск Борисов да се върне - има, особено с последните действия на служебния кабинет и непрестанните им атаки”, каза още той.

Божанков коментира работата на служебния кабинет на Румен Радев, като каза, че те правят всичко друго, но не и да организират предстоящите предсрочни парламентарни избори.

“Служебният кабинет има три критики в три сектора - външна политика, инфраструктура и енергетика. Това са трите сектора, управлявани от Слави Трифонов и ИТН. Нямам обяснение защо точно кадрите на ИТН са в служебния кабинет, щом има толкова сериозни критики”, попита Божанков.

По думите му тезата на левицата по отношение на "Газпром“ не е политически мотивирана.

„80% от българската икономика, синдикати и работодатели, казват договор със сигурни доставки и на ниска цена. Асен Василев вчера каза, че ако цените са добри, защо не и доставки от “Газпром“. В коалиционното ни споразумение беше казано преговори с всички, включително и с “Газпром“, припомни Божанков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    русенец
    Със сигурност ГЕРБ ще се върнат на бял кон. Въпросът е дали ще могат сами да управляват или ще им е нужен някой много малък за коалиционен партньор. Основанията ми да го смятам са, че първо много малко хора ще гласуват. Значи ще се разчита на мангали и на твърдият електорат. Тиквата има достатъчно много поддържници. ДПС - също. БСП ще минат с малко бариерата, а новите партии до голяма степен загубиха привържениците си. Останалите файтон-партии са пълен ташак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари