Ясновидката Николета: До седмици - финансов крах!

0
Прочутата ясновидка Николета предвиди, че краят на света ще дойде до края на тази година
Прочутата ясновидка Николета предвиди, че краят на света ще дойде до края на тази година

Началото на края ще започне с краха на американския долар.

Прочутата ясновидка Николета предвиди, че краят на света ще дойде до края на тази година, предава nbox.

Според жената, известна с острия си език и огнения си нрав, остават броени дни до Апокалипсиса и едва малцина ще бъдат тези, които ще се спасят. Началото на края ще започне с краха на американския долар. Колапсът му ще бъде светкавичен и повсеместен. От Уол Стрийт до Шанхай и от Великобритания до Бразилия компаниите ще търпят нечувани загуби, а самите пазари ще се сринат необратимо.

Инфлацията и хаосът в световните икономики, които ще настъпят, ще излязат извън стените на фондовите борси и ще се пренесат на улиците. Градовете и страните ще бъдат залети с кръв и огън. Ефектът от този крах на американската валута не може да бъде предвиден с точност, но със сигурност ще бъде най-големият колапс в съвременната история на човечеството.

В първите дни от този колапс всички магазини и складове за хранителни продукти ще бъдат разграбени и след това ще започнат мародерства. Прочутата врачка съветва всички българи, които са зад граница, да се приберат в родината, защото Западна Европа и САЩ ще бъдат най-страшно засегнати от срива на долара. Николета казва, че камък върху камък няма да остане от най-големите мегаполиси на западната цивилизация.

Тя съветва всички да се запасят с дълготрайни стоки и да се молят за спасение, защото за да запазят разпадащите се държави, световните сили ще започната война, много по-страшна от всичко, което човечеството е преживявало досега.

Все повече световни медии и финансови анализатори предсказват едно и също нещо, като всички те дават общи предположения за датировката, че събитието ще се случи между средата на септември и средата на октомври 2016 г., но родната ясновидка смята, че бедата ще стане много по-скоро.

От друга страна, световните медии също започнаха да отразяват предстоящите събития. Американските милиардери напускат САЩ с бясна скорост. Американците, следящи световните тенденции, също или бягат там, където се отглежда храна, или напускат страната.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари