Японски учен: Ако помолим водата за здраве, ще бъдем здрави

1
Масару Емото твърди, че водата има огромно значение за благополучието ни
Масару Емото твърди, че водата има огромно значение за благополучието ни

Масару Емото твърди, че водата има огромно значение за благополучието ни

Водата е живот. Тя е съставна част на всички живи организми, включително и на човешкото тяло. Водата е и носител на информация. Тя може да запазва информация за всичко, което се случва около нея, включително и за мислите и чувствата ни.

Японският учен Масару Емото е един от първите, които доказват, че водата може да запазва информация. Той провежда редица експерименти, в които излага вода на различни стимули, като думи, музика, изображения и др. Емото установява, че формата на водните кристали се променя в зависимост от стимула. Например, водата, която е била изложена на думите "любов" и "благодарност", образува красиви, симетрични кристали, докато водата, която е била изложена на думите "омраза" и "страх", образува грозни, несиметрични кристали.

Емото обяснява тези резултати с това, че водата е "жива" и че има способността да улавя и съхранява информацията, с която е изложена. Той нарича тази информация "мемориалната вода".

Откритията на Емото показват, че водата има огромно влияние върху нашето здраве и благополучие. Ако мислим и говорим положително, водата в тялото ни ще бъде в хармония и ще ни помага да бъдем здрави и щастливи. Ако обаче мислим и говорим негативно, водата в тялото ни ще бъде в дисбаланс и ще ни причинява проблеми.

Важно е да отбележим, че изследванията на Емото са противоречиви и не са приети от всички учени. Въпреки това, те са вдъхновили много хора да започнат да мислят за водата по нов начин.

Ето някои съвети как да повлияем положително на водата в тялото си:

  • Мислете и говорите положително.
  • Обграждайте се с красиви и хармонични неща.
  • Слушайте музика, която ви кара да се чувствате добре.
  • Правете неща, които ви носят радост.

Ако следвате тези съвети, ще помогнете на водата в тялото си да бъде здрава и да ви донесе повече щастие и благополучие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари