Японец се появи на дипломирането си, облечен като Зеленски

0
Младежът специално започнал да си пуска брада още през декември
Младежът специално започнал да си пуска брада още през декември Снимка: Twitter

Младежът специално започнал да си пуска брада още през декември

Студент от японския университет "Киото" се появи на дипломирането си облечен като украинския президент Володимир Зеленски, предаде Bulgaria ON AIR.

Младежът поискал да носи дрехи като държавния глава, защото го смята за "най-смелия човек". Той специално започнал да си пуска брада още през декември, за да прилича на Зеленски. Негови снимки се появиха в Twitter

Япония е една от многото страни в света, които осъдиха руската инвазия в Украйна. Освен това страна въведе санкции срещу Руската федерация.

Наскоро японският премиер Фумио Кишида направи изненадващо посещение в Киев. По време на съвместна конференция с Володимир Зеленски той заяви, че Япония ще отпусне десетки милиони долари за доставка на несмъртоносно оръжие за Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ...
    🤣🤣🤣 Откачалки навсякъде. Как да не му се кефиш на „свободния“ свят. 🤣🤣🤣
  • 2
    1
    Зелка
    Ей, много малоумници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари