Яни отиде на гости на Ивона в Търново

0

Победителят от третия сезон на едно от най-гледаните риалитита в родния ефир - "Фермата", Яни Андреев отиде на гости на приятелката си Ивона във Велико Търново, сподели Хасковска Марица.

Освен с любовта си към българската история и пословичното си трудолюбие, пчеларят от малкото хасковско село Козлец стана известен и с много добрите си отношения с повечето млади жени във "Фермата".

Яни завърза истински приятелства с италианката Франческа, софиянката Виолета и болярката Ивона Пенчовска.

Ивона разведе историка из Старопрестолния град. Двамата бивши фермери пуснаха серия от снимки в социалната мрежа от разходката си из музей "Възраждане", Учредително събрание и крепостта "Царевец".

На многото селфита се вижда, че Яни и Ивона са си останали истински приятели и след риалити формата. Пчеларят от Козлец бе въвлечен в любовна авантюра със софиянката Виолета по време на предаването. Червенокосият левент често правеше масажи на младата вдовица Вили и подвикваше типично по хасковски "Ох на дяда". Андреев обаче запази имиджа си на трудолюбив млад мъж, за който са по-важни работата, отговорността и роднините и избра да прекара последния ден на Рождествените празници и Стефановден във Велико Търново с Ивона.

Злите езици коментираха в мрежата още при двубоя между Виолета и Ивона, че Яни подкрепя болярката повече от приятелката си Вили. Но Ивона не крие, че си има сериозно гадже Любо, а с Яни са просто истински приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари