Яка ромка преби снощи това момиче

0
Яжте ми л**ната, крещяла мургавелката и показвала среден пръст
Яжте ми л**ната, крещяла мургавелката и показвала среден пръст

Кичур коса бе изтръгнат от главата на 13-годишната Антония Х. при сблъсъка й с агресивно по-голямо момиче от ромски произход.

Антония е била повалена от доста по-яката и силна ромка и влачена за косата по стълбите пред бл. 105, главата й е ударена с камък и има съмнения да е спукана кост на черепа. Жестоката гавра станала снощи в Бургас.„Пациентката е адекватна, но предвид стреса, който е преживяла, и анализа на снимката, се налага да остане под наблюдение”, заяви пред "Флагман" завеждащият отделение "Неврохирургия" д-р Николай Недев.



Ромката Милена от училище „Найден Геров” била с две години по-голяма от децата, които седели на пейка пред бл. 105 вчера вечерта около 18,30 часа. На пейката били Антония и трите й съученички – Станислава, Пламена и Йорданка. Обсъждали оценките си от приемните изпити за 8 клас. Милена приближила и без никакъв повод започнала да се подиграва на Станислава и да я нарича шунка, на Пламена викала, че е грозна, защото има бенки и й стърчал предният зъб. За капак им показала среден пръст и им викнала „Яжте ми л**ната!”

Антония не издържала и я попитала защо нанася всички тези обиди. В свадата се намесили и четири момчета от училищата „Найден Геров” и „Елин Пелин” – 13-14-годишни.  "Обиждаше приятелките ми с прякори, дори момчетата не успяха да се справят с нея", казва пребитото момиче.

Очевидно обаче никой от присъстващите не е успял да се справи с Милена. Тя първо скочила на Иван и го ухапала по коляното. Едва тогава сграбчила за косата Антония и я довършила.

След това Милена се прибрала победоносно в бл. 105, а съседите повикали Бърза помощ. Антония е много добра ученичка, кандидатствала е в руската гимназия с немски език. Надява се да бъде приета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари