Ябълката не е животозастрашаваща!

0
По цял свят, влизащите в такива институции оставят багажа си на входа, не влизат с ябълки, грозде или краставици
По цял свят, влизащите в такива институции оставят багажа си на входа, не влизат с ябълки, грозде или краставици Снимка: Пламен Стоименов / Труд

Ген. Румен Ралчев, бивш служител на НСО, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия скандала с ябълките и журналистката Илияна Беновска вчера по време на отчета на президента Росен Плевнелиев и вицепрезидента Маргарита Попова.

Той напомни, че в случая не е имало момент на изненада, защото е било изречено от Беновска предварително. Според него проблемът е с пропуска в Президентството. Той напомни, че по цял свят влизащите в подобни институции си оставят багажа на входа, а не влизат с ябълки, грозде, краставици.

Николай Марков, бивш служител на НСО, също коментира вчерашната ситуация. Той заяви, че животът на президента не е бил застрашен по никакъв начин. Според него обаче шефът на протокола на президента е виновник за случилото се, а не НСО, защото той е допуснал Илияна Беновска. „Всеки се изразява както може и г-жа Беновска се изразява така“, напомни Марков и поясни, че работа на протокола е да каже дали приемат нейния начин на изказване или не.

"Ябълката не е животозастрашаваща", потвърди и ген. Ралчев. Марков заяви пък още, че Беновска не е луда и не е искала да убие или да унизи президента.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари