Вярвате или не, но тази статия може да промени живота Ви

2
Приписват на числата магическа сила, способност да променят и властват над живота ни
Приписват на числата магическа сила, способност да променят и властват над живота ни

Ако трябва да ускорите даден процес (например закъснявате за работа, а транспортът напук не идва, или нямате пукнат лев в портфейла, а заплатата ви се бави), повтаряйте си наум колкото може по-често: „двадесет”. 2 ще умножи вашите усилия, а 0 ще анулира силата на противодействие.

Ако, обратното, трябва да забавите даден процес (например синът ви съобщава, че има намерение спешно да се ожени, а това не влиза в плановете ви), повтаряйте си наум: „четири”. 4 е квадрат, най-устойчивата фигура.

Именно тя ще задържи, заземи и забави действието. Освен това всички страни на квадрата са равни, така че накъдето и да се обърнеш, все едно и също – устойчивост и забавяне.

СЪБИРАМЕ – ИЗВАЖДАМЕ

Ако трябва да увеличите нещо (например банкнотите в портмонето или броя на обожателите си), представете си го и повтаряйте: „седем плюс едно”. 7 е число на тайнственото действие, 1 е число на целта и енергията, а 8 (7 + 1) е число на безкрайността.

Ако трябва да намалите нещо (например собственото си тегло), представете си се стройни като тополка и си повтаряйте: „десет минус едно”. Но в този случай бъдете готови за промени: 10 – 1 = 9, а 9 е число на промените.

СТРОИМ – РАЗРУШАВАМЕ

Ако трябва да изградите или да възстановите нещо (нов дом, отношения с шефа или с любимия човек), представете си го и повтаряйте: „четиресет по четиресет”. Така онова, за което си мислите, ще се умножи до безкрайност.

Ако, обратното, трябва да разрушите нещо, представете си го и произнесете: „четиресет и четири”. Първо, тези цифри външно приличат на две мълнии. И второ, налагането на един квадрат (4) върху друг квадрат (4) раздробява всяка устойчивост на части, защото ъглите стават осем, а 8 е число на безкрайността. Така раздробяването ще стигне до безкрайност и това, което си представяте, ще се превърне в прах.

ЩАСТИЕ И ВРЕМЕ

Ако не ви достигат щастие, успех, лекота, повтаряйте: „тридесет и четири”. Ако съберете цифровите значения на буквите в думата „щастие“, се получава 34. А ако съберете цифрите на числото 34 (3 + 4), се получава 7. 7 е числото на Вселената и обхваща небесата, обикновено символизирани от числото 3, и тялото на земята, свързвано с числото 4. 7 е и центърът на човечеството и връзката му с Всевишния.

Ако не ви достига време, повтаряйте „деветдесет и едно”. 9 е промяна, 1 е най-бързата цифра. Освен това 1 е начало, 9 – край, тоест пълен обхват на времевия цикъл. Излиза, че номер 911 съвсем не е случаен и се използва не само за спешни случаи.

Според маговете 911 е и номерът на Вселенската канцелария – същата, където за всичко се определя срок и време…

Източник: astrofenomen
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари