Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Вярвам, че има свестни хора и в МВР и в съда

0
На 11.01.2017 година е гледана мярката за неотклонение на Бисер Миланов
На 11.01.2017 година е гледана мярката за неотклонение на Бисер Миланов Снимка: БГНЕС

На 11.01.2017 г. 1-ви наказателен състав на Русенски Районен Съд гледа мярката за неотклонение на Бисер Миланов.

Прокуратурата продължава да поддържа несъставомерното обвинение на баща ми като не уважи молбата му за налагане на по лека мярка за неотклонение.

Ето коментар на Бисер Миланов: "Корупцията и злоупотребата с власт се оказаха основен проблем за държавата ни. Много по страшни от икономическите и социалните проблеми, справедливостта, която е основна ценност в старите демокрации тук е мит, който няма нищо общо с реалността.

Широкото разгръщане на корупционните практики във всички сфери на обществения живот, липсата на реални усилия от страна на държавата да обуздае този процес практически неработещата или работеща еднопосочно Съдебна Система, която е под мониторинг от Европейския съюз и чрез която се поражда драматичната липса на справедливост са сред най-сериозните фактори които спъват развитието на младежта и гражданското общество.

Благодарение на компроматиката и корупцията превърната в негласна държавна политика, само чертвърт век след началото на прехода, държавните институции се превърнаха в марионетки на паралелна тайна власт, упражнявана от олигархични структури изградени най-често от остатъчната мрежа на бившата Държавна Сигурност.

Случващото се в държавата и емигрирането на над 3 000 000 българи от страната ни, представляват красноречиво доказателство за това, че корупционните практики са овладели държавните институции в степен застрашаваща пряка заплаха за държавността. Имайки предвид, че с горе изложените факти са наясно почти всички средноинтелигентни хора, но почти никой няма смелостта да го каже и да си признае грешките които грешки съсипаха милиони семейства.

Ето тук е и разликата между мен и почти всички останали, казвам почти всички, защото все още вярвам, че има свестни хора и в МВР и в съдът и в прокуратурата. Явната несправедливост, злоупотребата с власт и корупцията в правосъдната ни система са основен проблем за развитието на гражданското общество.

Това са причините поради които милиони българи напуснаха домовете си и разрушиха семействата си, което доведе до сериозно застрашаване на националната ни сигурност. Чл.59 от Конституцията."

Автор: В.Миланов
(Автор: В.Миланов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари