Повдигнаха обвинение на Бисер Миланов

1
Русенецът отива на съд по обвинение за счупване на челюстта на приятелката му Йоанна
Русенецът отива на съд по обвинение за счупване на челюстта на приятелката му Йоанна Снимка: БГНЕС / Архив

Районна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт срещу 48-годишен мъж за причиняване на телесна повреда на негова съгражданка.

Обвинението срещу Бисер М. е за това, че на 13.06.2016г. в гр.Русе по непредпазливост причинил средна телесна повреда на Йоанна К., изразяваща се в счупване на челюст -  престъпление по чл.133, вр. чл.129  от НК, съобщиха от прокуратурата.

Обвиняемият и пострадалата се познавали и поддържали дълго време близки отношения. Постепенно взаимоотношенията им се влошили, като  между тях имало финансови спорове и конфликти. На 13.06.2016 г. пострадалата била в сервиза на вуйчо си.  

Обвиняемият пътувал с автомобила,  видял пострадалата и решил да изяснят споровете си. Спрял автомобила и влязъл в сервиза. По време на  разговора двамата се скарали. Пострадалата решила да се отдалечи от обвиняемия, който стоял пред нея и тръгнала. Обвиняемият обаче искал да продължат разговора си, заради което хванал дясната ръка на жената, след което силно издърпал и изтласкал назад пострадалата, а след това пуснал ръката й. Пострадалата изгубила равновесие, залитнала и паднала върху менгеме, където ударила главата си в областта на долната челюст. Свидетели на случаят се  намесили и обвиняемият напуснал сервиза, а за случилото били сигнализирани органите на МВР.

 Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари