Втори ден протести пред парламента

1
АПИ, тол управлението и пожарната ще настояват за по-високи заплати
АПИ, тол управлението и пожарната ще настояват за по-високи заплати Видео: NOVA

АПИ, тол управлението и пожарната ще настояват за по-високи заплати

Втори ден протести на КНСБ на жълтите павета с искания за по-достойно заплащане. Недоволството на синдикатите започна вчера под надслов „За справедливи доходи в бюджет 2023 и защита на трудовите права на работещите”.

След като в сряда учени, земеделци и хора от държавни структури поискаха допълнителни 170 милиона в новия бюджет лично от депутатите, днес на входа на Народното събрание ще ги чака нова вълна от недоволни.

Този път – от Агенция „Пътна инфраструктура“, тол управлението и пожарната, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    До коментиращ 2
    А не смятате ли, че и тия 780 лв. са много за хора, които по цял ден си клатят краката и не вършат абсолютно нищо? Цялата общинска администрация е напълно нереформирана и раздута. Не може град със 130 000 жители да има 4 зам-кмета и безброй дирекции и отдели с много началници и чиновници. Това нормално ли е? Нека медиите или прокурорите да влязат случайно в някой от тези ненужни отделчета с по 5-6 чиновнички и да видим какво точно правят по цял ден.
  • -3
    3
    Драганова
    И на фона на справедливите протести се готвят поредни увеличения на заплатите на учителите. Не стига, че почиват цели три месеца и са мързеливи и некадърни, но и с най-високи заплати от всички в условията на огромна криза и инфлация. Но нали са удобен електорат за манипулиране.
  • 9
    2
    Стандарт
    Проестиращите НЕ харесват заплата 1100 - 1700 лева, пише го на плакатите им. В Община Русе заплатата е 780 лева - да заповядат на работа в общинско предприятие, тъй като тука никой не протестира, а работещите са много доволни от достойното заплащане на труда.
  • 4
    1
    Измамен
    И да портесстират и да скачат Киро измамата и Адам кокорчев пак ще ги излъжат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари