Всичкият боклук около контейнерите е в близката градинка

7
Това е ситуацията в целия град когато задуха силен вятър
Това е ситуацията в целия град когато задуха силен вятър

Всичкият боклук около контейнерите е в близката градинка.

Това е ситуацията в целия град когато задуха силен вятър.

Ние не можем да научим някои хора да си хвърлят боклука в контейнера, но можем да оградим местата за боклук с естетични ограждения. Примерът го има в много градове както в България, така и в чужбина.

Община Русе трябва да се замисли и за санкции за тези, които си оставят боклука до контейнера (когато той е празен) и за клошарите, които вадят боклуците навън. Предположението ще го дам за дискусия в Комисията по екология към общината, където членувам.

Дотогава ще живеем в тази мизерия, а група СъГраждани ще чистят точно тези боклуци.

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    До първи - Пламен
    Русе беше малката Виена до 2019 г. След това, по причини известни на всички Русе все повече заприличва на село. Погромът и разрухата са посъвместни. Общинското ръководство нехае. И кметът и председателят на общинския съвет. Навремето дядото изби интелигенцията на Русе, сега внукът унищожава градът. Само някой да не помисли, че съм античервен. Напротив, няколко пъти съм гласувал и за червени кметове - втория мандат на Калчев /лека му пръст/, 2 пъти за Божо Йотов. Винаги съм гласувал за по-добрия кандидат за кмет, независимо от партийната му принадлежност. Но толкова лоши не са били никога
  • 0
    2
    джони уокър
    Чисти ве ко мрънкаш.
  • 11
    1
    Plamen
    С тези нови контейнери проблемът с боклука около тях е повсеместен! Отделно част от битовите отпадъци са по едрогабаритни и не влизат през отворите,хората ги оставят до контейнера! Чудя се,защо не се сформира група,която да следи нерегламентирано изхвърляне на боклуци,много бързо ще си избият заплатите! Страшна малоущина и всеобща незагриженост за чистотата в града! Малката Виена ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари