Всички сме заложници на един дерибей, който години наред краде и вилня в родината ни!

2
Не мога да остана безучастен, когато разкостват страната ми. Утре Стара Загора излиза на протест, заяви Христо Христов
Не мога да остана безучастен, когато разкостват страната ми. Утре Стара Загора излиза на протест, заяви Христо Христов Снимка: Фейсбук

Не мога да остана безучастен, когато разкостват страната ми. Утре Стара Загора излиза на протест, заяви Христо Христов

Днес всички сме заложници на един дерибей, който години наред краде и вилня в Родината ни, а сега, за да спаси кожата си - застава зад гърба на децата, бащите и братята ни. Застава зад техния гръб и ще гласува да ги прати в окоп, единствено воден от страха си - да не бъде разследван.

Но този дерибей не е сам в злодеянието си. До него застанаха и поредни трима политически авантюристи, които хванати, кой с парапет, кой със секс компромати и финансови злоупотреби - готови са да погребат своя народ в името на амбиции за власт, пари и от страх.

Редом с персонажите от по-горе е и вечното ДПС, заедно с неизменните му икономически обръчи. За тази партия няма нищо свято. Тя винаги се е държала като корпорация. И за пореден път ще постъпи точно като такава. Ще даде, за да получи. Без емоция, без свян, без страх.

Не мога да остана безучастен, когато разкостват страната ми. Утре в 18:00 - Стара Загора излиза на протест. Няма значение кой за кого е гласувал. В окопа и пред злината всички сме равни.

Христо Христов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До №4
    Що бе? Найш на Сексуалният маниак на вилаета, колко много му е интересен Фацебука? Коментарите са само (97,3 %) от жени, и направо си имаш подбрана платена клиентела. Ежеседмичният му отчет е регулярен да знаеш. Ако си му преател, може някоя от коментиращите статиите му да ти пусне безплатна близалка. Бардака бил с локация в едно село около Нозофо. Мадан била С Вазелин А.
  • 0
    4
    ЗАКРИВАЙ
    Закривайте го тоя сайт. Какъв е смисълът да публикувате лични фейсбук постове от стените на никому неизвестни хора? На редакторите ви им се налага да обикалят фейсбук стените на вгъзродените фенове, с надеждата да попаднат на нещо полуграмотно без псувни дето става за публикация хахахаха
  • -7
    3
    Нафарфорийййй
    Глупости на търкалета - заучени фрази без грам мисъл, той е човека дето ще оправи България! И тоя по новата мода - да го пишат в новините - "Насран, но на екран"!
  • -10
    2
    Поредната
    "безпристрастна" статия на една "безпристрастна медия".
  • 19
    1
    Младен Иванов
    За това,че този банкянски дерибей и абсолютен простак вилня безнаказано толкова години в страната ни,сме виновни всички ние с нашето прословуто овче търпение,но очевидно ножа вече е опрял до кокала.Колкото по скоро гербаджиите се отърват от наглия си тартор,толкова по-добре за тях.Обаче силно се съмнявам да го отстранят,понеже са купени от него,въпреки,че историята познава такива случаи,като партийния преврат на 10 ноември 89г,извършен от лакеите на Живков,с помоща на посолството.Е и сега имаме посолство.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари