Всестранен топовен обстрел по Ергенът и най-вече по мераклийки му!

0
Блика гняв срещу агресивното отношение и видим терор и унижение към участниците в Hell`s Kitchen
Блика гняв срещу агресивното отношение и видим терор и унижение към участниците в Hell`s Kitchen

Блика гняв срещу агресивното отношение и видим терор и унижение към участниците в Hell`s Kitchen

Всестранен топовен обстрел по Ергенът и най-вече по мераклийки му! Ама какви мераклийки! Моят фаворит е 44-годишната търсачка на любов, която се надява да я избере мъж на 28 години.

Блика гняв срещу агресивното отношение и видим терор и унижение към участниците в Hell`s Kitchen и се леят коментари за поредната сбирка на визуални и психически недоразумения;

Текат промо клипове на Аз обичам България и онлайн критиците са вече натопорчени дори и заради самите водещи участници.

И хей така, без да се усетим, напълно забравихме Андрея Банда Банда. И като усетих този генерален пропуск в шоу разнообразието, върнах се 24 часа назад и надникнах в последното издание.

Девойката спешно се нуждае от помощ как се стои пред камера. Силно се притеснявам, че ако продължи да кърши пръсти с това темпо, скоро ще видим как чупи някой от тях в ефир. Пристъпване напред-назад, интонация като за обявяване на изпълнител в музикален канал, шеги, които не са били забавни дори на авторите им, драматично отсъствие на всяко умение за водене на диалог, дори за четене на нейния монолог.

Добрата новина е, че когато това шоу окончателно бъде закрито, абсолютно никой няма да разбере.

Лияна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Цървул
    Ако гледам някое от тези предавания преди да си легна се налага да вземам успокоителни защото не мога да заспя от простотията , грозотията и всякаква идиотщина с която ни заливат.Дано ергенът оживее до края на предаването сред тези чудовища които са му предложили.
  • 7
    4
    123456
    Толкова грозни и прости маймуни не бях виждал!
  • 0
    3
    чичомиткобрат
    Аз не гледам тв от 2005. Последно хванах първите Survivor с един Ахмед и Music Idol с една Валентина Хасан дето пя на развален английски и това помня за последно. Нито знам какви предавания има, нито кой ги гледа, само от колеги и познати чувам нещо, даже повечето пшми приятели също не гледат тв. ТВ е само за турбо олигофрени.
  • 1
    2
    Ужастттт
    Някой гледа ли ергени, кухни, банди?
  • 12
    1
    Николай
    Дъно на дъното сме вече. Във всичко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари