Времето утре ще бъде облачно, но топло за сезона

0
В четвъртък, в Русе времето ще бъде облачно, но топло - с максимална температура 16°
В четвъртък, в Русе времето ще бъде облачно, но топло - с максимална температура 16° Снимка: Facebook / Светозар Матев

В четвъртък, в Русе времето ще бъде облачно, но топло - с максимална температура 16°

През нощта ще преобладава ясно време, но от изток облачността бавно ще се увеличава. В повечето райони ще е почти тихо, в Източна България със слаб източен вятър. Минималните температури ще са между нула и 5°, малко по-високи – в източните райони, в Русе – около 3°.

В четвъртък преди обяд над западната половина от страната ще преобладава слънчево време, докато на изток облачността ще е значителна. Сутринта на места в Горнотракийската низина и по поречието на Дунав видимостта ще е намалена от мъгла. До вечерта над по-голямата част от страната ще се заоблачи, но ще се задържи почти без валежи.

Времето в Русе ще бъде предимно облачно, със слаб до умерен вятър. Максималната температура ще достигне 16°.

Ще духа слаб, в Източна България – умерен вятър. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са от 8° - 10° в североизточните, до 18° - 19° в крайните югозападни райони, в София – около 14°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, на отделни места – със слаби валежи от дъжд. Ще духа до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 8° - 11°. Температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Над планините от Западна България преди обяд ще преобладава слънчево време, но до края на деня и там ще се заоблачи. Ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб, предимно юг-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 1°, съобщава НИМХ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари