Време е за "Празник на квартала" в квартал Дружба

4
Входът за събитието е свободен
Входът за събитието е свободен Снимка: Facebook / Retro Media

Входът за събитието е свободен

На 15 октомври от 17 часа на спортното игрище на комплекс "Олимпия" в Русе ще се проведе инициативата „Заедно в Дружба“ – Празник на квартала. Организатори са Община Русе и Общинската фондация „Русе – град на свободния дух“.

Празникът ще даде възможност на живеещите в русенския квартал да се включат в разнообразни събития и да печелят атрактивни награди, докато се забавляват. Предвидени са занимания за всички възрасти, сред които: работилница за деца, забавни семейни игри, рисунки по лицето, музика и танци. Специален гост е русенската група Soda A'coustic.

Ще има и кулинарни конкурси за най–вкусна домашна лютеница и най-вкусна и красива домашна питка. В първия конкурс могат да се “състезават” лютеници, приготвени през отминалото лято, като всеки участник може да представи до два вида. Комисия ще дегустира продукцията и ще избере най-добрите във всеки от конкурсите. За победителите са предвидени предметни атрактивни награди.

Записване за участие в конкурсите се извършва на телефони 0886002940 и 0897711281, както и на e-mail: [email protected].

Предвидени са много атрактивни предметни награди и подарък за всяко дете. Входът за събитието е свободен.

Инициативата „Празник на квартала“ стартира през 2020 година и се превърна в традиция. Целта е да се приобщят кварталите на Русе към мрежата от културни пространства и да се обедини местната общност чрез изкуство и обичаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Пенчо Милков
    То ще бъде ден на Кристала
  • 2
    2
    до ТАНОС
    Искаш да кажеш, че в Дружба живеят само селяни, мангали и тарзани? Ти сигурно си с благородническо потекло и живееш на Алеи Възраждане или пък баш гражданин от бул.Борисова?
  • 1
    1
    ТАНОС
    В басейн ОЛИМПИЯ дали не е трик да припечелят собствениците в дружба 1 2 и 3 има толкова обрасли поляни и терени направете го на открито белким се отъпче тая джунгла ама то само селяни мангали и тарзани нека видят заведение вилици чаши посуда ... Прошляци ще събират прошляци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари