Врачанският сватбар е стрелял с пистолет играчка

0
Неговият ефект е да се създаде шум, подобен от пиратка, съобщиха от МВР Враца
Неговият ефект е да се създаде шум, подобен от пиратка, съобщиха от МВР Враца

Сватбарят, който вдигна под тревога врачани в идеалния център на града, като стреля с пищов, се размина с наказанието.

Оказало се, че той гърмял с неистински пистолет, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР, предава BulNews. 

Както вчера Dunavmost съобщи, сцената се разиграла по време на сватбено тържество в събота на площад „Св. Софроний Врачански“ /бившия „Благоев“/. Купонджиите блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града, като излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите обаче се вдигнал повече от допустимото и той извадил от колата си пистолет и започнал да стреля във въздуха.

Сватбарите се похвалиха с изявата си във фейсбук и след като видеото беше публикувано в медията ни, от полицията се самосезираха и започнаха проверка по случая.

Клипът е заснет на 10 август. До вчера не сме получавали сигнал за стрелбата. След като видеото стана популярно в интернет пространството, е разпоредена проверка. Беше установена самоличността на лицата от клипа. Разпитани са 4 души – 26-годишният мъж, който стреля, и компанията около него. Става дума за бутафорен пистолет. Това е „оръжие”, което се продава свободно. Неговият ефект е да се създаде шум, подобен от пиратка. За него не е нужен нито разрешителен, нито уведомителен режим пред МВР. Няма наказание за притежание на подобно оръжие”, каза говорителят на ОД на МВР във Враца Красимир Василев.   

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари