„Воля” и ВМРО си разменят обвинения за искани подкупи

0
Скандал в парламента между Марешки и Сиди
Скандал в парламента между Марешки и Сиди Видео: bTV

Пореден ден на скандали в парламента.

От трибуната се чуха обвинения за искани подкупи и за клевети. Лидерът на „ВоляВеселин Марешки атакува депутата от ВМРО Александър Сиди, че през 2017 г. е поискал 10 000 лв. подкуп от висш държавен служител в Пловдив, за да го остави на поста му. Александър Сиди от своя страна каза, че това е лъжа и ще съди Марешки за клевета.

Такива като господин Сиди, за които днес стана ясно, че са изпращали други техни хора да изнудват други български граждани, попаднали в нивата на управление на държавата, те не могат да разберат какво им говорим за спазване на предизборни обещания”, заяви от трибуната Веселин Марешки, предава bTV.

Сиди веднага отговори, че ще го съди за клевета.

Очевидно той има сериозни психиатрични проблеми. Сигурен съм, че това е описано тогава, когато вместо политик, аптекарски бос се изживява за прокурор. Единственото, което мога да направя, е да поискам от МВР справка дали някога срещу мен е пускан сигнал от лицето Георги Семерджиев. От МВР са ми отговорили още на 2 ноември 2018 г., че такова животно няма”, заяви Александър Сиди.

Марешки обаче не спря до тук и прехвърли гнева си върху цялата партия ВМРО. Повод стана репликата на Красимир Каракачанов за случилото се във Войводиново.

Това не е повод да настройваш едни български граждани срещу други и да лепиш етикети”, заяви Марешки.

Очевидно е, че господин Марешки теза не може да извади, но това да повтаря лъжи, клевети и в случая дори обвинения за престъпления, мисля, че не трябва да допускате да се случва от трибуната на НС”, заяви от своя страна Искрен Веселинов от ВМРО.

След скандала от партията обявиха, че след като „осъдят Марешки за клевета, ще дарят парите за паметник”.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари