Володимир Зеленски: Всеки компромис с Русия ще бъде предмет на референдум

1
Обясних го на всички преговарящи групи, заяви украинският президент
Обясних го на всички преговарящи групи, заяви украинският президент

Обясних го на всички преговарящи групи, заяви украинският президент

Всеки "компромис" в преговорите с Русия за прекратяване на конфликта ще бъде предмет на референдум в Украйна, каза президентът Володимир Зеленски в интервю за украински регионални държавни медии, предаде БГНЕС.

„Обясних го на всички преговарящи групи: когато говорите за всички тези промени (които ще бъдат записани в евентуално споразумение, бел. ред.), и те могат да бъдат исторически, ще проведем референдум, съобщи Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Тоя съвсем ли не е в ред? Какъв референдум? Все едно 1945 година Хитлер да свика референдум дали да приеме капитулацията. Украинците докато не го очистят този, ще продължава да се лее кръв!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари