Володимир Зеленски: Светлината е в нас, дори да няма електричество

1
Новогодишно обръщение на украинския президент
Новогодишно обръщение на украинския президент Снимка: Фейсбук

Новогодишно обръщение на украинския президент

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в новогодишното си обръщение, че очаква през новата година Украйна да победи във войната с Русия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а по-скоро чрез упорита работа и с помощта на чуждестранни партньори.

"Днес има само едно желание. И то ще се сбъдне не чрез чудо, а чрез нашата работа, нашата борба, взаимопомощ и човечност", заяви той. "Честита нова година! Годината на нашата победа", каза още украинският президент.

Зеленски спомена и многократните руски удари, които разрушават украинската система за производство на електроенергия. "Искате светлина? Тя е във всеки от нас, дори и да няма електричество", обясни украинският държавен глава, цитиран от ДПА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 3
    С комунистическите метастази трябва да се действа само с методите на Георги Димитров! А именно чрез тотална лустрация ! Иначе се идва до сегашната действителност -пълна безизходица !
  • 4
    4
    Spermaman
    Явно вече са направили са първата колумбииска доставка за годината.
  • 4
    3
    йахй
    Диктатор зелен ски забрани в усрайна всички партии и остави само 1, забрани и телевизиите, остави пак само 1! Страхотно е да видим, че зелен ски се бори за нахлуване на джендератлантическите ценности в усрайна и как това не работи! Абе разоръжете всяка евро страна и дайде оръжия на диктатор зелен ски беееееееееееееееееее! Подкрепяме напълно Русия!
  • -6
    2
    Слава Украина!!!
    https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323449423_553635933288601_3561513407620443397_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=rUD70Fwx1jMAX-Re0KU&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AfAXshTZR3bXGsgo6SIkY7ULrCSuh3HA6TmvGGleMuNNYQ&oe=63B582BB
  • -5
    1
    Хм
    https://m.youtube.com/watch?v=Dzlzcfbo65Q&feature=youtu.be
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари