Володимир Зеленски: Русия е една от страните, помогнала на Хамас

0
Украинският президент даде съвместна пресконференция с румънския си колега в коментар на ситуацията в Близкия изток
Украинският президент даде съвместна пресконференция с румънския си колега в коментар на ситуацията в Близкия изток Снимка: кадър Facebook / Володимир Зеленський

Украинският президент даде съвместна пресконференция с румънския си колега в коментар на ситуацията в Близкия изток

Украйна смята, че „Русия е една от страните, които е помогнала на Хамас и стои зад Хамас“. Това заяви днес на пресконференция в Букурещ украинският президент Володимир Зеленски, който е на официално посещение в Румъния, предаде агенция Аджерпрес, цитирана от БТА.

Кой стои зад Хамас? Зад тях стоят тези, които ги подкрепят, които ги подкрепят публично, подкрепят ги с оръжие и това не се случва от вчера, това е продължителен процес. И в социалните мрежи може да намерите отговор на тези въпроси, кой публикува различни съобщения и коментари. Смятаме, че Русия е една от страните, които е помогнала на Хамас и стои зад Хамас“, заяви Зеленски на съвместна пресконференция с румънския президент Клаус Йоханис в коментар на ситуацията в Близкия изток.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи по-рано днес като „абсолютно лишено от основания“ изявлението на Зеленски, че Русия има интерес да разпали война в Близкия изток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Карл Маркс
    Войната е последният изход на капитализма.Нулира дълговете.Плащат победените.
  • 7
    1
    Sтанко
    Шмърки, това на колко бял прах ти дойде в главата? Събери се бре и стъпи на земята! Спри да лаеш и дай на някой дето може - да ти спазари благоприлични взаимоотношения със света! Живееш вече втора година в илюзии. А па за русия - ти си кариесът, който трябва да бъде заличен и забравен! Нито знаеш, нито имаш шанс да разбереш какво мисли и прави русия... няма смисъл жлъчно да я коментираш, защото на никой вече не му пука за теб! Даже и за краварите отиваш втора булка...Боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари