Володимир Зеленски: Победата ще бъде наша

1
Представителите на държавата са тук, защитаващи Украйна вече 100 дни
Представителите на държавата са тук, защитаващи Украйна вече 100 дни

Представителите на държавата са тук, защитаващи Украйна вече 100 дни

"Победата ще бъде наша", каза украинският президент Володимир Зеленски в кратко видеообръщение, разпространено днес в Инстаграм, на 100-ия ден от началото на руската инвазия в Украйна, предаде Франс прес.

"Представителите на държавата са тук, защитаващи Украйна вече 100 дни", каза президентът в това 36-секундно обръщение, снимано пред сградата на президентската администрация в Киев, на което Зеленски е до своя премиер Денис Шмигал и председателя на президентската партия "Слуга на народа" Давид Арахамия.

"Всички сме тук, нашите военни са тук, гражданите, обществото, всички сме тук, за да браним нашата независимост, нашата държава", допълни Зеленски.

Това видеообръщение, заснето на 100-ия ден от руската инвазия в Украйна, напомня друго обръщение, заснето от Зеленски на 25 февруари, на другия ден след като руските сили влязоха в Украйна, на същото място и отново заедно със сътрудниците си, за да вдъхне увереност на украинците, отбелязва АФП.

Украйна "напредва към европейското семейство", докато Русия "се доближава до живот зад желязната завеса", каза днес украинският премиер Денис Шмигал.

"Украйна напредва уверено към своята цел: да живеем в една демократична и свободна държава в лоното на европейското семейство", написа премиерът в Телеграм.

Русия, на свой ред, "се доближава до живот зад желязната завеса и до изолация от развития свят", каза Шмигал.

"Наша единствена съдба е свободата", посочи премиерът и допълни, че "Украйна несъмнено ще победи" във войната с Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    colibri
    Когато вземеш желаното за действителност,означава,че си фантазираш.От м. февруари слушаме фантазиите на Зе, които понякога звучат налудничево. Преди месец-два съобщаваше за победите на укр.армия,а сега признава за загуба на войници и територия.Съветникът му Арестович започна да говори витиевато и хвалбите му намаляха.Прави впечатление, че генералите му не са до него- защо?
  • 13
    1
    Народа
    Победоносно поеми целия руски хуй надрусан боклук! Спри кокаина глупако! Уж биете ама бити и ебани сте всеки ден!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари