Volkswagen разкри как ще изглежда новият Crafter

0

От Volkswagen пуснаха в интернет реални скици на новото поколение на своя работен ван Crafter.

Новият модел е нараснал на размери, а дизайнерите са адаптирали линиите на последния Transporter, като типично по Volkswagen-ски, Crafter изглежда идентично, само че е по-голям. Въпреки щедрите си размери, новият Crafter има най-добрият коефициент на челно съпротивление в класа си – 0.33, което означава по-висока максимална скорост и по-добър разход на гориво, пише OFFNews.

Продажбите в Европа ще стартират през есента.

Дизайнерските прилики между Crafter и Transporter няма как да бъдат подминати. И двете лекотоварни машини имат дръзка предна решетка, която се простира от единия фар до другия. Така или иначе, тази на Crafter има три хоризонтални ребра, а при по-малкия Transporter, те са две. За да придадат допълнителна динамика на работните ванове, дизайнерите са интегрирали дълга линия в профила на купето, която започва от фаровете и стига чак до стоповете.

За момента нямаме информация как ще изглежда интериора, но очакваме нещо функционално и практично, което да отговори на нуждите на бизнеса.

Интересна подробност е, че актуалният Crafter се произвежда от Mercedes. Новият модел обаче ще бъде сглобяван в новата фабрика на Volkswagen в Полша, която вече е ангажирана с процеса.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари