Волен Сидеров показа апартамента, в който живее

0

Волен Сидеров съпругата му Деница и 6-годишният им син Волен-младши живеят в стара кооперация в пешеходната част на бул. "Витоша" в София, разкрива bTV

"Това е апартамент, който моята жена Деница го купи и го изплаща може би още. Не знам. От време на време ми изчезват някакви пари. Но тук живеем, това е на "Витошка", на централно място. Имаме и едно място на Бистрица. Ходим и там от време на време, защото има по-чист въздух. Тука е много добро, много хубаво, много уютно място. Това е стара кооперация, няма асансьор, понеже това е пети етаж. Сега преговарям дали може с един мой колега, няма да му казвам името, дали може асансьор, който да излиза в хола. Ако не в хола, то в банята“, казва казва Волен Сидеров.

„Битовизмите по-скоро мен ме връхлитат, защото Волен казва: само не ме занимавайте с битовизми. Ако имаш нещо да ми казваш - да е извън този обсег. Неговата мисъл е на съвсем друго ниво. Аз съм натоварена с това какво ще се яде, каква дреха ще се купи“, споделя Деница Сидерова.

„С жена ми Дени и с Волен младши, който е на 6 години и който се прави, че не чува какво си говорим, но всичко чува и след това реагира - ние живеем прекрасно. А като излезем от тука, имаме един магазин за детски играчки, той знае много добре, отиваме там и си купуваме новата колекция със съответните удоди“, разказва Сидеров.

Политикът разказва за своята среда от 80-те години на миналия век и хората, с които е общувал.

„Познавах се с Левчев, Георги Дажгаров, Йордан Радичков, със Станислв Стратиев, христо качлев, Янко Станоев, оставиха следа в българската литература“, обяснява той.

Консерватор в политиката, Волен се самоопределя като либерален родител.

„Абсолютно свободен, това, което майка му му го дава, аз му го разрешавам. Тя му казва: Не може и той със своята детска хитрост идва и аз казвам: да, добре. Аз съм супер най-либералния родител на света. Естествено че човек е повече от екранния си образ. Естествено, че ти си много повече“, казва Сидеров.

Майка ми е била на 35, когато ме ражда. Прави един опит да не ме роди, защото е имала е тежко преживяване преди това. Аз обаче съм се родил и това е причината да бъда наречен Волен. Тя ме нарича така., защото съм имал воля за живот и съм преживял опитите да бъда преждевременно отстранен от живота. И точно затова съм направил една книга "Живот напук"“, споделя Сидеров.

Той има и много книги: „Винаги съм бил заобиколен от книги, от предмети на изкуството - тук ще видите един привиден хаос, но знам какво да намеря. Ето сега, ако тръгнем насам, ще стигнем до един шедьовър на антикварните книги, защото аз съм антиквар от съвсем млади години и ще ви покажа първи брой на първото българско списание „Любословие“, издадено в Смирна, 1844 година от Константин Фотинов. Ето, оригинал!“, показва Сидеров.

Споделя и за страстта си към бойните изкуства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари