Волен Сидеров: Моята цел е да вкарам Кирил Петков в затвора, мога да му кажа и коя килия

14
Лидерът на "Атака" заяви още, че Румен Радев е завършил школата на ЦРУ
Лидерът на "Атака" заяви още, че Румен Радев е завършил школата на ЦРУ Снимка: БНТ, стоп кадър

"Говорим си глупости, защото тук трябваше да бъдат Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, Кирчо и Асен. Кирил Петков защо не е тук, който е нарушил 311 член от Конституцията?"

Това заяви Волен Сидеров в предаването "Панорама" по БНТ.

"Моята цел е да вкарам Кирил Петков в затвора. Искам той да бъде задържан и да му бъде повдигнато обвинение, така както срещу мен има повдигнати три обвинения, защото призовах миналата година хората да отидат на църква. Даже мога да му посоча и килията, в която аз лежах.

Лицето е извършило престъпно деяние",  каза Сидеров.

Лидерът на "Атака" е видимо неадекватен и постоянно прекъсва другите събеседници в студиото. 

"Тук имаме двоен стандарт - къде е Радев? Ако обича г-н генералът Радев, завършил школата на ЦРУ, да дойде и да обясни. Радев продължава колониална политика, ние сме колониална държава - Евросъюзът ни зароби АЕЦ Козлодуй, сега се чудим как ще правим ток.+

Водещият Бойко Василев прекъсна Сидеров с аргумента, че не е чувал подобна информация за Румен Радев. В отговор на което Сидеров му отвърна "Ти си начетен човек" и продължи да настоява, че настоящият президент е американски агент. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук