Войнстващата посредственост на Стъки

4
Не бих искала хора, понесли твърдо много удари по главата си, да вземат управленски решения. Достатъчно!
Не бих искала хора, понесли твърдо много удари по главата си, да вземат управленски решения. Достатъчно!

Уважаеми Стъки / или там както Ви наричат във Вашите среди/,

Омръзна ми да се натрапвате в общественото пространство с Вашето празнословие и ненужен мачизъм. Не знам кой Ви е внушил, че Вашето мнение е важно за българското общество, че сте компетентен да разсъждавате за понятия като „демокрация“, „свобода“ и „граждански права“. Дни наред агресивността Ви ме изумява и поставя на дневен ред въпроса за нужния интелектуален капацитет на хората, които властват в България. За пореден път се убеждавам, че войнстващата посредственост у нас побеждава нормалността. Защото нямам друго определение за такива като Вас, които умеят добре да воюват на ринга, но не и на елитарното ниво на управление на една държава. Повярвайте ми, искрено уважавам спортните Ви постижения и харесвам харизматичната Ви съпруга Юлияна Дончева.

Като свободен гражданин имам правото да изразя своята позиция. Затова Ви моля да слезете на земята и да не се изживявате като спасител на нацията, която толкова много изтърпя, особено през последните 10 години. Вие нямате нищо общо нито със Спасителя, нито с идеалите ни  Левски и Ботев. Вие сте чудесен спортен деятел, но нищо повече, уви! Не се лъжете, че сте компетентен, че можете и знаете всичко. Колкото и уникален да се изживявате. Всъщност сте обикновен българин като мен и милиони други.

Разликата помежду ни е, че Вие защитавате една напълно проядена от собственото си корупционно верую политическа класа. А останалите се чудим как да оцелеем в НЕсвободата, в която сме принудени да живеем. Ние искаме нормалност и защитаваме правото ни на цивилизационен избор. А той не включва селски мутри и мачовци тип Борисов и Стъки. Да си знаете!

Звездомира Николова

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари