Вой на полицейски сирени в подкрепа на русенските медици

6
Медиците от УМБАЛ „Канев“ върнаха жеста на полицаите, като на свой ред излязоха пред Хирургичния блок, за да им благодарят с аплодисменти
Медиците от УМБАЛ „Канев“ върнаха жеста на полицаите, като на свой ред излязоха пред Хирургичния блок, за да им благодарят с аплодисменти Видео: Русе Медиа

Полицаи от Русе организираха спонтанна акция в подкрепа на медиците от лечебните заведения, които са на първа линия заедно с тях в извънредното положение.

Свободните полицейски екипи пристигнаха в колона пред сградата на УМБАЛ „Канев“, където пуснаха сирените и светлините на патрулките, информира Русе Медиа.

Самите служители на реда, излезли от автомобилите, ръкопляскаха в знак на признателност към лекари, медицински сестри, лаборанти и персонал. Полицаите изразиха по този начин и своята подкрепа за колежката си, която бе ранена в неделя при изпълнение на служебния си дълг. Тя бе блъсната от мотоциклетист и е с комоцио и хематом в болницата.

В колона със сирени и светлини полицейските патрулки преминаха и покрай сградата на Регионалната здравна инспекция, където служителите също са на първа линия в борбата с епидемията.

Медиците от УМБАЛ „Канев“ върнаха жеста на полицаите, като на свой ред излязоха пред Хирургичния блок, за да им благодарят с аплодисменти.

Чисто професионално и човешки искам да благодаря на колегите от МВР, които са на първа линия, както нас, за техния поздрав към нас, тяхната съпричастност. Ние им благодарим и се отзоваваме със същото към тях, че те и до момента работят заедно с нас, няма притеснение нито в тях, нито в нас. Готови сме, ще работим за всички, които имат нужда от нас, както и те“, заяви изп.директор на УМБАЛ „Канев“ Иван Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари