Военният министър: Целта на Кремъл е да повлияе на изборите през юни

0
София е домакин на парламентарната асамблея на НАТО
София е домакин на парламентарната асамблея на НАТО Снимка: БТА

София е домакин на парламентарната асамблея на НАТО

Целта на Кремъл в момента е да повлияе директно в предстоящите избори през юни. Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов в първия ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която продължава от днес до 27 май в София. Запрянов е говорител на Комитета по отбрана и сигурност.

"Имаме предвид европейската резолюция от 25 април т.г. за нови сигнали за влияние и намеса на Русия спрямо евроизборите", посочи служебният министър.

"България е цел на хибридната агресия на Русия, ние сме във фокуса на активни процеси и кампании на дезинформация, опитващи се да повлияят на вътрешнополитическите ни процеси, заяви Запрянов. По отношение на Русия българската държава е подготвена и очаква такива дейности по дезинформация във връзка с предстоящите избори на 9 юни и сме изключително внимателни", каза още той, цитиран от БТА.

Близо 400 парламентаристи от 32-те държави членки на НАТО и от 25 страни-партньори и парламентарни организации ще участват във форума, посочват организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    До бившия кадър
    Ти най-вероятно си бивш кадър дори за собствените си внуци, затова вече няма кой да ти казва да си затваряш дъртия плювалник, че ще ти изпопадат ченетата.
  • 3
    3
    бивш кадър
    Здравейте! Аз съм бивш кадър от времето на комунизма. Тоя дъртия малоумник го помня от времето, когато беше на хранилка от Кремъл. Тогава громеше с лозунги злия Запад и гнилия капитализъм. Сега явно е минал на хранилка при онези, които плюеше. Сега яде от там, където до преди това е храчил. Да стане проститутка на дърти години - какво падение и унижение...
  • -8
    2
    Путин Хуйло
    Не знам за целта на Кремъл, ама моята цел е някой чеченец да ми намести аналната чакра, че не издържам вече!
  • 8
    1
    Росен Гацов
    Ха-ха-ха.... тоз дъртак явно страда от старческа деменция или от психопатия, или вечерно време прекалява с ракията. Защо са оставили такъв дърт и душевно-болен психопат на такъв отговорен пост?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари