Военни камиони катастрофираха край Враца

2
Образувало се е огромно задръстване в посока София
Образувало се е огромно задръстване в посока София Снимка: bTV

Образувало се е огромно задръстване в посока София

Катастрофа с военни камиони на път Е-79 между Враца и Мездра. Инцидентът е станал към 8:00 часа сутринта. Няма пострадали, съобщава bTV.

Кола, съпровождана от военна полиция, е пътувала в посока София, но пътят е бил заледен и лек автомобил се е завъртял пред колоната. Първите два военни камиона са успели да избегнат сблъсъка, но третият е връхлетял мантинелата.

Образувало се е огромно задръстване в посока столицата.

От полицията съобщават и за камион с полска регистрация, който се опитал да мине през прохода „Петрохан“, въпреки забраните. Полицията го накарала да обърне и го свали в ниската част, където вероятно ще бъде санкциониран.

Обикновено водачите казват, че навигацията ги е подвела, но има достатъчно знаци по пътя, които оказват, че е забранено да се преминава за тежкотоварни превозни средства.

Засега няма затворени пътни участъци в Монтанско. Пътната настилка се почиства. На „Петрохан“ е доста заснежено, като през нощта е паднал сняг 50 см.

Вчера закъсали тирове предизвикаха тапи във важни участъци в област Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари