Военни хеликоптери кръжат над Смолянско

3
Военни реализират учение дни преди националния събор на Рожен
Военни реализират учение дни преди националния събор на Рожен Снимка: Капитан Димов Вичев / ВВС

Военни реализират учение дни преди националния събор на Рожен

Хеликоптери облитат планинските райони, включително и въздушното пространство над Смолян, което от сутринта озадачи жителите на родопския град

Дни преди националния събор на Рожен, военни реализират учение в района на поляните и военното сформирование в Смолян, като в него са включени и вертолети. Хеликоптери облитат планинските райони, включително и въздушното пространство над Смолян, което от сутринта озадачи жителите на родопския град. В последствие се появи и съобщение от Община Смолян.

"Във връзка с провеждането на вертолет съвместна подготовка с 24 АБ - Крумово, във Военно формирование 28330 - Смолян и в близост до параклис „Възнесение Господне“ на връх Рожен за времето от 8:00 часа до 15:00 часа, на 12 юли и 13 юли ще се приземява вертолет от ВВС.

За недопускане на инциденти от Военното формирование се обръщат с молба към гражданите да се съобразяват с разпорежданията на длъжностните лица и не навлизат в забранените зони", се казва в съобщението.

Съборът на Рожен стартира на 14 юни, като ден преди това предстои и официално откриване на 111-метровият пилон с българския флаг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Шайдар Харан
    Харчат нашите пари не се плашете.
  • 7
    1
    ха ха ха
    Търсят Смилянския боб къде е изчезнал. И той като доматите стана митично растение, затова го търсят отвисоко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари