Водният цикъл затваря улица „Николаевска“ в Русе

1
Затварянето на улицата ще е до 31.01.2023 година
Затварянето на улицата ще е до 31.01.2023 година Снимка: Facebook

Затварянето на улицата ще е до 31.01.2023 година

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в град Русе; Етап II-Реконструкция на главни и второстепенни клонове“, Община Русе информира водачите на МПС и жителите на града, че до 31.01.2023 година включително се заема по една пътна лента от платното на улица „Николаевска“ в района на кръстовището с улица „Ген. Радецки“, на два етапа. На първи етап пътната лента в посока улица „Стефан Стамболов“ и на втори етап - пътната лента в посока булевард „Ген Скобелев“.

Движението на МПС ще се осъществява със заобикаляне на препятствието.

Движението на тролейбусни линии № 2, 9 и 24 и автобусни линии № 5, 6, 16, 19 и 20 ще се осъществява със заобикаляне на препятствието без промяна на маршрутните разписания.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Гинекологъ
    Нанашичкият Идиот не му ли спря цикъла вече, че да ражда и да остави града на мира? Този ще е първият Харабин, който след спиране на цикъла си, ще роди успешно.
  • -2
    1
    afafaffa
    най+яката улица в Русчук
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари