Водният цикъл затваря кръговото в квартал "Чародейка"

1
Ремонтните дейности ще започнат на 18 март (събота) от 7:30 и ще приключат в 7:00 часа на 20 март (понеделник)
Ремонтните дейности ще започнат на 18 март (събота) от 7:30 и ще приключат в 7:00 часа на 20 март (понеделник) Снимка: Община Русе

Ремонтните дейности ще започнат на 18 март (събота) от 7:30 и ще приключат в 7:00 часа на 20 март (понеделник)

На 18 март (събота) от 7:30 до 7:00 часа на 20 март (понеделник) във връзка с изпълнението на дейности по Водния цикъл се затваря за движение кръговото кръстовище на улицаТодор Икономов“ с улицаНикола Табаков“ за извършване на краткотрайни строителни и ремонтни работи.

Движението на линиите от обществения транспорт остава без промяна.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут от улицаТодор Икономов“ по улица „Ганчо Карамаждраков“ и по съседните отворени за движение улици към улицаТодор Икономов“.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари